Inlog formulier

Gebruikersnaam Wachtwoord auto login
anderetoernooienBadmintontoernooienBasketbaltoernooienHandbaltoernooienHockeytoernooienKorfbaltoernooienpetanquetoernooienSchaatstoernooienSquashtoernooienSurftoernooienTafeltennistoernooienTennistoernooienVoetbaltoernooienVolleybaltoernooienwintersporttoernooienanderekampenBadmintonkampenBasketbalkampenHandbalkampenHockeykampenKorfbalkampenpetanquekampenSchaatskampenSquashkampenSurfkampenTafeltenniskampenTenniskampenVoetbalkampenVolleybalkampenwintersportkampen

Voetbal : Beirencup 2.0: outdoor zaalvoetbaltoernooi 08/07/2017

Of je voeten kriebelen om te voetballen, je wil je goed voorbereiden naar volgend seizoen toe of je wil je gewoonweg amuseren met kameraden, dan heb je het juiste toernooi gevonden!

Redenen genoeg om te zaalvoetballen dus presenteren we met veel enthiousiasme de Beirencup 2.0 voor!

De tweede editie zal plaatsvinden op 08/07/2017 op sportcentrum Osbroek te Aalst waar 24 ploegen gaan strijden om dé ploeg te worden op het hoogste stekje.

Schrijf jullie nu snel in via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vemelding van de teamnaam en de contactgegevens van de ploegverantwoordelijke.

OPGELET; de inschrijving wordt per mail bevestigd na storting van het inschrijvingsgeld op volgend rekeningnummer met vermelding van de teamnaam: BE31 0633 9834 2255

►24 ploegen gaan de strijd aan!
►ruime kleedkamers!
►veel parkeergelegenheid!
►leuke toernooiformule Chamions League/Europa League!
►geschenken, bekers
►podiumplaatsen hebben geldprijs 1ste: € 200 , 2de: € 100 , 3de: € 50

accomodatie:
douche verzekering ehbo

Kleedkamers met douches beschikbaar

locatie:
Aalst, , België

contactgegevens
0477043713
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 
of zoek naar een specifiek sport event
digg Del.icio.us rss feeds twitter hyves